Gökhan Gönül Caner Erkin : / «gökhan gönül, caner erkin ve mert hakan yandaş sahaya indi.

Gökhan Gönül Caner Erkin : / «gökhan gönül, caner erkin ve mert hakan yandaş sahaya indi.. Caner erkin ise bitik inter'de yer bulamadı. Caner erkin ile gökhan gönül'ün yıllardır başarıyla uyguladığı ön direk taktiği, trabzonspor maçında da işledi. «gökhan gönül, caner erkin ve mert hakan yandaş sahaya indi. Mosturoğlun'dan gökhan gönül ve caner erkin açıklaması! Beşiktaş'ın iki kanat savunucusu caner erkin ve gökhan gönül bu sezon süper lig'de toplam 15 gol katkısı yaptı ve takımın başarısında önemli rol oynadılar.

Mosturoğlun'dan gökhan gönül ve caner erkin açıklaması! Gökhan gönül de fark yarattı. Dakikada gökhan gönül 'ün kafa golüyle skoru eşitledi: Fenerbahçeli filan değilim gençler, sakin. Gökhan gönül, yedek kulübesine yeni indi.

Caner Erkin Ve Gokhan Gonul Den Flas Fenerbahce Aciklamasi Fotomac
Caner Erkin Ve Gokhan Gonul Den Flas Fenerbahce Aciklamasi Fotomac from iaftm.tmgrup.com.tr
Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren form bitikliği yaşayan ikili. Fenerbahçe'nin gökhan gönül'ü açıkladığı videoda, gökhan gönül evinde sakladığı benfica maçında sahada yer aldığı formayı çıkartarak yeni sezon formasını giydi. Şükran ovalı ve caner erkin çiftiyle çok özel! Haberler fenerbahçe haberleri mosturoğlu açıkladı! Beşiktaş'ın hocası, maliyeti yüzünden caner erkin'in gönderilebileceğini yönetime bildirdi. Fenerbahçe ve beşiktaş'ta uzun yıllar beraber top koşturan gökhan gönül ile caner erkin klasik haline gelen gollerden birini denizlispor ağlarına yolladı. Отметок «нравится», 360 комментариев — trt spor (@trtspor) в instagram: Caner ön direğe ortaladı, gökhan gönül kafayla topu ağlara yolladı.

Caner erkin ile gökhan gönül'ün yıllardır başarıyla uyguladığı ön direk taktiği, trabzonspor maçında da işledi.

Beşiktaş'ın hocası, maliyeti yüzünden caner erkin'in gönderilebileceğini yönetime bildirdi. 35 yaşındaki gökhan gönül, futbolu beşiktaş formasıyla bırakmak isterken, 32 yaşındaki caner erkin de bu sezon 9 asistle ligin asist lideri konumunda ve formuyla dikkat çekiyor. Отметок «нравится», 360 комментариев — trt spor (@trtspor) в instagram: Bu gollerin 3'ünün asistini ise caner erkin yaptı. Fener'i yıkan ikili şimdi umut oldu. Beşiktaşlı yetkililerin sağ bek ve sol bek transferi için. Fenerbahçe, beşiktaş ile sözleşmesi sona eren eski futbolcusu caner erkin ile 2+1 yıllık. Gökhan ve caner kendi dönemlerinin en iyi bekleriydi. Fenerbahçeli filan değilim gençler, sakin. Gökhan gönül ve caner erkin gündeme gelmiş, sadece gülüyorum. Mosturoğlun'dan gökhan gönül ve caner erkin açıklaması! Caner erkin ve gökhan gönül'den fenerbahçe'ye muhteşem geri dönüş. Inter'den 2016'da 750 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen 31 yaşındaki caner erkin'e ise 1 milyon 750 bin euro yıllık ücret ve puan başına 4 bin.

Çebi, adı fenerbahçe ile anılan gökhan gönül ve caner erkin ile ilgili de konuştu. Beşiktaşlı yetkililerin sağ bek ve sol bek transferi için. Gökhan gönül ve caner erkin. İkili, bu şekilde hem beşiktaş'ta hem yıllardır caner erkin'in ön direğe yaptığı ortalara kafa vurarak (gol veya asist) birçok takımı çaresiz bırakan gökhan gönül, dün akşam yine iş başındaydı. Beşiktaş'ın iki kanat savunucusu caner erkin ve gökhan gönül bu sezon süper lig'de toplam 15 gol katkısı yaptı ve takımın başarısında önemli rol oynadılar.

Fenerbahce Transferde Mutlu Sona Ulasti Caner Erkin Ve Gokhan Gonul Le Anlasma Tamam Fotomac
Fenerbahce Transferde Mutlu Sona Ulasti Caner Erkin Ve Gokhan Gonul Le Anlasma Tamam Fotomac from iaftm.tmgrup.com.tr
Gökhan gönül ve caner erkin. Fenerbahçe, beşiktaş ile sözleşmesi sona eren eski futbolcusu caner erkin ile 2+1 yıllık. Yönetimin, 35 yaşındaki sağ bek oyuncusuyla sezon sonunda yeni anlaşma için masaya oturacağı öğrenildi. «gökhan gönül, caner erkin ve mert hakan yandaş sahaya indi. Dakikada gökhan gönül 'ün kafa golüyle skoru eşitledi: Beşiktaşlı yetkililerin sağ bek ve sol bek transferi için. Caner ön direğe ortaladı, gökhan gönül kafayla topu ağlara yolladı. Caner ve gökhan'ın formaları kartal yuvası duvarlarında, oradan alabilirsiniz.

€450th.* jan 4, 1985 in samsun, turkey.

35 yaşındaki gökhan gönül, futbolu beşiktaş formasıyla bırakmak isterken, 32 yaşındaki caner erkin de bu sezon 9 asistle ligin asist lideri konumunda ve formuyla dikkat çekiyor. Caner ön direğe ortaladı, gökhan gönül kafayla topu ağlara yolladı. Birincisi, şöyle bir hadsizlik yapıp alınsınlar alınmasınlar gibi bir şey deme durumum yok, bunu söyleyemem. Caner erkin ile gökhan gönül'ün yıllardır başarıyla uyguladığı ön direk taktiği, trabzonspor maçında da işledi. Fener'i yıkan ikili şimdi umut oldu. Yönetimin, 35 yaşındaki sağ bek oyuncusuyla sezon sonunda yeni anlaşma için masaya oturacağı öğrenildi. Gökhan gönül ve caner erkin beşiktaş'ın en büyük silahlarından olmaya devam ediyor. Caner erkin ise bitik inter'de yer bulamadı. Beşiktaş ile sözleşmeleri bitecek gökhan gönül ve caner erkin, uzun süredir fenerbahçe'nin gündeminde yer alıyor. Çebi, adı fenerbahçe ile anılan gökhan gönül ve caner erkin ile ilgili de konuştu. Gökhan gönül ve caner erkin. €450th.* jan 4, 1985 in samsun, turkey. İkili son olarak bu sezon rizespor karşısında aynı strateji ile gol atmıştı.

35 yaşındaki gökhan gönül, futbolu beşiktaş formasıyla bırakmak isterken, 32 yaşındaki caner erkin de bu sezon 9 asistle ligin asist lideri konumunda ve formuyla dikkat çekiyor. Beşiktaşlı yetkililerin sağ bek ve sol bek transferi için. Gökhan gönül ve caner erkin beşiktaş'ın en büyük silahlarından olmaya devam ediyor. Caner ve gökhan'ın formaları kartal yuvası duvarlarında, oradan alabilirsiniz. Fenerbahçe, beşiktaş ile sözleşmesi sona eren eski futbolcusu caner erkin ile 2+1 yıllık.

Fenerbahce De Caner Erkin Karari Sonrasi Surpriz Gorusme Gokhan Gonul Fenerkolik
Fenerbahce De Caner Erkin Karari Sonrasi Surpriz Gorusme Gokhan Gonul Fenerkolik from fenerkolik.org
Gökhan gönül ve caner erkin gündeme gelmiş, sadece gülüyorum. Rıdvan dilmen fenerbahçe'nin marcel tisserand'ı transfer ettiğini caner erkin ve gökhan gönül sergen yalçın ile görüştü. Gökhan gönül de fark yarattı. Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren form bitikliği yaşayan ikili. Kara kartal, caner erkin'le yollarını ayırma kararı alırken takım kaptanları arasında yer alan gökhan gönül için ise farklı bir karar verdi. Beşiktaş'ın maddi olarak zor günler geçirdiği bu dönemde her iki oyuncu da maaşlarında indirime gitmeye razı oldu. Sarı lacivertliler eski oyuncuları gökhan gönül ve caner erkin için harekete geçti. Beşiktaş'ın hocası, maliyeti yüzünden caner erkin'in gönderilebileceğini yönetime bildirdi.

Caner erkin ise bitik inter'de yer bulamadı.

Fenerbahçeli filan değilim gençler, sakin. Dakikada gökhan gönül 'ün kafa golüyle skoru eşitledi: Fener'i yıkan ikili şimdi umut oldu. Rıdvan dilmen fenerbahçe'nin marcel tisserand'ı transfer ettiğini caner erkin ve gökhan gönül sergen yalçın ile görüştü. Gökhan gönül ve caner erkin gündeme gelmiş, sadece gülüyorum. Caner ön direğe ortaladı, gökhan gönül kafayla topu ağlara yolladı. İkili, bu şekilde hem beşiktaş'ta hem yıllardır caner erkin'in ön direğe yaptığı ortalara kafa vurarak (gol veya asist) birçok takımı çaresiz bırakan gökhan gönül, dün akşam yine iş başındaydı. Gökhan gönül ve caner erkin gündeme gelmiş, sadece gülüyorum. Gökhan gönül devri bizim için bitti. Beşiktaş ile sözleşmeleri bitecek gökhan gönül ve caner erkin, uzun süredir fenerbahçe'nin gündeminde yer alıyor. Gökhan gönül ve caner erkin. Gökhan gönül ve caner erkin beşiktaş'ın en büyük silahlarından olmaya devam ediyor. Beşiktaş'ın hocası, maliyeti yüzünden caner erkin'in gönderilebileceğini yönetime bildirdi.

Form kazanmaları için belli bir süreye ihtiyacı olan ikili gökhan gönül. Inter'den 2016'da 750 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen 31 yaşındaki caner erkin'e ise 1 milyon 750 bin euro yıllık ücret ve puan başına 4 bin.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook